Updates

Fashion & style

Elferink Mode biedt al meer dan 100 jaar internationale fashion voor stijlvolle vrouwen. 500 m2 eigentijdse damesmode van gerenommeerde topmerken én trendy labels. Van business tot casual wear, van sportief tot chique, bij Elferink Mode vindt u kleding voor elke gelegenheid, elke stijl en elk figuur. Bij Elferink Mode leggen we een sterke focus op de kwaliteit van onze producten en service. Door jarenlange expertise weten we precies waar uw figuur het best in naar voren komt, welke kleuren u het best staan én welke trends u absoluut niet kunt missen. Bij 'Updates' beschrijven wij de nieuwste trends & looks en geven wij een indruk voor komend seizoen. 

Benieuwd? Kom langs in onze modewinkel in Wijhe aan de Langstraat 61 (vlakbij Zwolle, Raalte en Deventer) en ervaar zelf hét modegevoel van Elferink Mode.


Connect me


Berichten

 Broeken 10-Daagse
 Personal Shop Moment
 We zijn weer open!
 BE MINDFUL


Archief

  2019 Najaar
  2019 Voorjaar
  2018 Najaar
  2018 Voorjaar
  2017 Najaar
  2017 Voorjaar
  2016 Najaar

Broeken 10-Daagse

Shop nu jouw favoriete broek bij Elferink Mode en ontvang de 2e lange broek voor de helft van de prijs! Natuurlijk hebben we ook genoeg andere leuke items die goed combineren met deze broeken, dus kom vooral gezellig even een kijkje nemen in de winkel!


Personal Shop Moment

Ziet u leuke dingen voorbij komen op onze Facebook pagina maar komt u liever niet naar de winkel? Laat het ons weten en wij maken een pakketje voor u klaar. Wilt u graag komen shoppen maar wilt u niet teveel mensen tegenkomen? Plan dan een 1-op-1 afspraak met ons in! Bel 0570-521253 of mail info@elferinkmode.nl en wij kijken samen naar uw wensen! 


We zijn weer open!

Wij zijn weer open van dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur! Winkel jij toch liever op een ander moment? Bel of mail ons om een afspraak te maken voor een 1-op-1 personal shop moment!

Telefoonnummer: 0570-521253

E-mailadres: info@elferinkmode.nl


BE MINDFUL

Met de nieuwe Future x Nature collectie gaat OPUS Fashion een stap verder en vertrouwen ze op een selectie van grondstoffenbesparende materialen zoals organisch Katoen, Tencel, gerecycled polyester, BCI Cotton en Ecovero Viscose. Wanneer de toekomst belangrijk is wilt u goed zorgen voor de natuur! Vindt u het ook belangrijk dat uw kleding op een duurzame wijze is geproduceerd? Laat het ons weten! Deze innovatieve collectie hangt nu voor u in de winkel!